Meer resultaten voor esta

 
esta
zware nagelschaar van mat roestvrij staal 10cm De Messenwinkel.
Dreiturm kleine, rechte en vernikkelde nagelschaar in een compacte uitvoering voor een optimale handverzorging. Bekijken Esta Hoektang van mat roestvrij staal, met puntbeschermer 11.5cm. Hoektang van mat roestvrij staal, met puntbeschermer 11.5cm. Bekijken Esta Nageltang van mat roestvrij staal, met puntbeschermer 13.5cm.
Esta.
Passenger information Esta Esta. Electronic System for Travel Authorization Elektronisch systeem voor reistoestemming. Het Amerikaanse departement voor nationale veiligheid heeft een nieuwe procedure geïntroduceerd voor alle burgers en bezoekers van de VS, en voor inwoners van een land dat zich houdt aan het VWP Visa Waiver-programma.
Visa Waiver Programma Ambassade van de Verenigde Staten van Amerika in België.
LET OP: We raden u aan uw ESTA aanvraag te doen VOORDAT u uw vlucht naar de V.S. ESTA is een geautomatiseerd systeem: om de ESTA reistoestemming aan te vragen, klikt u op de ESTA website en vult u een on-line formulier in.
Official ESTA Application Website, U.S. Customs and Border Protection.
ESTA Uw reistoestemming voor Amerika online aanvragen.
Luchtvaartmaatschappijen die naar de Verenigde Staten van Amerika vliegen hebben inzicht in de toegekende ESTA reistoestemmingen. Bij het boarden van vluchten naar de Verenigde Staten van Amerika zal de maatschappij reizigers weren die niet in het bezit zijn van een ESTA, Amerikaans visum of Amerikaans paspoort.
esta - Nederlandse vertaling - Linguee woordenboek.
De Commissie zal haar voorlopige beoordeling maken op basis van deze Interim Final Rule om te bepalen of het ESTA al dan niet ge lijkw aar dig is met de Sche ng en-visumaanvraagprocedure zoals gedefinieerd in de Gemeenschappelijke visuminstructies, samen met een analyse van de implicaties van het ESTA voor de bescherming van persoonsgegevens.
ETIAS Europe: the EUs version of the US ESTA.
Both travel authorizations are multiple-entry travel authorizations but the ETIAS for Europe will be valid for 3 years once confirmed, paid and approved via the electronic European visa waiver system, whereas the ESTA is only valid for 2 years until a renewal is required.
ESTA: Reizen onder het Visa Waiver Programma naar de Verenigde Staten van Amerika.
Dan is de kans zeer groot dat u verplicht bent om uzelf te registreren bij de Amerikaanse overheid onder het ESTA programma Electronic System for Travel Authorization. Hieronder een overzicht van het ESTA programma en al antwoorden op al uw vragen.
Visa Waiver Programma - Ambassade van de Verenigde Staten van Amerika in België.
LET OP: We raden u aan uw ESTA aanvraag te doen VOORDAT u uw vluchtnaar de V.S. ESTA is een geautomatiseerd systeem: om de ESTA reistoestemming aan te vragen, klikt u op de ESTA website en vult u een on-line formulier in.Op de website van CBP Customs and Border Protection vindt u informatie enkel in het engels over ESTA.
Vertalen met DeepL Translate - 's' werelds meest accurate vertaler.
$ period Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen. Selecteer een upgrade voor uw pakket Limiet voor documentvertalingen bereikt U kunt op dit moment geen documenten meer vertalen omdat u uw limiet voor documentvertalingen voor deze maand heeft bereikt.

Contacteer ons